Glemt detaljer?

27 år i Herlev

Hos Hjortens Pizzeria tilbyder vi fremragende måltider af høj kvalitet, og vi vil gerne have, at du kommer og prøver vores lækre mad.

Nøglen til succes er ret enkel: man skal sørge for at levere kvalitetsmad, der smager vidunderligt, hver eneste gang. Vi er stolte af at kunne servere velsmagende retter til vores kunder, som f.eks.: Pizza, Sandwich & Pasta

Spis lækker mad. Få en drink. Men frem for alt - slap af! Vi er meget taknemmelige for din støtte

”Spis dig glad i Hjortens mad”

 

Hjortens Pizzeria er stedet du skal tage til når du søger lækker italiensk mad. Vi går altid efter at levere de lækreste pizzaer med de bedste råvarer, og oveni det den bedste service. Vores produkter er lavet med kærlighed til det italienske køkken, og det mener vi selv at man kan smage. Vores køkken står altid klar til at modtage din bestilling, og vi glæder os altid til at se dig i restauranten når du henter din mad! Du kan både bestille din mad her på hjemmesiden.

Vi har igennem 27 år serveret ægte italienske pizzaer i højeste kvalitet. Vores team består af pizzabagere som tilsammen har over 100 års erfaring!

Vi tilbyder en masse lækre pizzaer som er lavet på enten klassisk eller fuldkornsbund.

 

Nøje udvalgte råvarer

 

Hos Hjortens Pizzeria tilbyder vi fremragende måltider af høj kvalitet, og vi vil gerne have, at du kommer og prøver vores lækre mad

TOP